Studentja durrsake, Claudia Buci është vlerësuar nga universiteti HAW Hamburg me çmimin DAAD, studentja me e mirë ndërkombëtare për vitin akademik 2020-2021.

Claudia ka pëfunduar studimet bachelor në universiteti HAW Hamburg për inxhinieri bio-mjëkësore në Fakultetin e Shkencave të Jetës dhe tani po thellon njohuritë e saj në programin Master në të njejtin universitet.

Ajo ka qenë aktive në programin weBuddy të Zyrës Ndërkombëtare dhe ka vite që ofron këshillim vullnetar për të rinjtë në Bahnhofsviertel të Wilhelmsburgut dhe gjithashtu ndihmon si përkthyese.

Claudia i ka përfunduar studimet e mesme në gjimnazin jopublik “Top School” në Durrës dhe prej 5 vitesh jeton në Gjermani.

Në videon e mëposhtëme është momenti kur Claudia vlerësohet me çmimin DAAD.