Në ngjarjen më të madhe të vitit në universitetin “Aleksandër Moisiu”, nën vigjilencën e mijëra syve, një i ri i ka propozuar për martesë të dashurës së tij.

Nën ajrin e freskët të mbrëmjes dhe tingujve romantikë të Ed Sheeran “Perfect”, Manueli u ul në gjunjë dhe i ofroi vajzës së zemrës Angelina dashuri të përjetshme.

E sigurisht, ajo tha “Po”!