Një e moshuar ka mbetur e bllokuar mëngjesin e kësaj të diele në apartamentin e saj në Fier.

E moshuara ka mbetur e bllokuar në katin e pestë dhe është dashur ndërhyrja e forcave zjarrfikëse.

Ata kanë hyrë nga ballkoni i banesës së të moshuarës, për të bërë të mundur hapjen e apartamentit.